Rabu, 13 Agustus 2014

Seni ei ole ametlik aruanne sest kui

Seni ei ole ametlik aruanne sest kui Jengkol teada keset Indoneesia elanikkonnast. Jengkol tundub, et on olemas läbi aegade inimtsivilisatsiooni saarestikus. Nagu ütles Jakarta ajaloolane JJ Rizal, jengkol ei ole mitte ainult tuntud Jakarta, vaid ka teistes valdkondades, Indoneesia.

"Ei ole ametlik aruanne. Aga jengkol tundub sünonüümiks vaeste toit, inimesed perifeerias. Toit on lõhn ei ole meeldiv, kui üks populaarsemaid toitu. Geograafiliselt jengkol taime laialt levitada piirkondades Kagu-Aasias, nagu Indoneesia, Malaisia, Singapur ja Brunei. See troopiline taim on puu mis on tegelikult seemnetest või kaunad tegelik vilja. Iga pod sisaldas umbes 5-7 tükki. Jengkol Puu ise võib kasvada kuni 10-27 meetrit. Lisaks jengkol puu Samuti on juured maapinnast nii, et see saab vett imada. See on kasulik paika pannud vee ja pinnase kaitse.
Land valik ja istutamine jengkol

Jengkol puu on taim, mis võib kasvada kõikjal. Igal maaelu jengkol taime sageli kasvab ise mõnikord hoovis või metsamaad. Kuna taim levinud troopilistes piirkondades, põllukultuuride jengkol rohkem väärt madalikul istutatud maapinnast. Jengkol taimed vajavad kõrge radiatsiooni tase kogu päeva, nii, et sa ei Istutatud jengkol kaetud päikese eest. Lisaks troopiliste taimede, puude jengkol vajavad suure veevarustuse mis on samuti järgneb piisava niiskusesisaldusega. Jengkol puud, mida saab istutada kuhugi adaptatif piisavalt nii kaua kui see on lähedane vee allikad.
Valik istutusperioodi Jengkol

Kuigi jengkol puu võib kasvada kõikjal ja ei nõua erilisi maa, vaid märkida algusaega istutamiseks. Arvestades aga, et see on lihtsam jengkol puud õitsema kui istutatud alguses vihmaperiood. Puud kasvavad ja arenevad kiiremini. See muidugi muudab puu kiiremini jengkol viljakas.
Külvi ja istutamise Jengkol

Jengkol puud võib tõepoolest kasvanud kahel viisil, nimelt seemnetest kasvanud teel või pookimisega. Et saada seemneid jengkol, esimene samm, mis tuleb teha on esitada istutamist väike kilekott, mis on mullaga täidetud ta.

Taimede seemned on plastikust jengkol BUNDAPOKER.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA sisaldavate taimede viljakas pinnas. Sirami regulaarselt kasvada kecambag jengkol mis ilmub umbes kaks kuni kolm nädalat hiljem, pärast ilmumist jengkol idud, seemned ajal viidi suurem maa, mis oli valmistatud. Anna väetist regulaarselt nii, et puu võib kasvada tervisliku viisil. Kaitset, kui taimed on noored, et mitte olla häiritud kahjurid.
Kasvatamine Jengkol

Istutamine või kasvatamise jõupingutusi jengkol ise ei ole laialdaselt Indoneesias. Seda seetõttu, et jengkol tavaliselt kasvab looduslikult. Õnneks jengkol taimed on lihtne kasvatada. Jengkol puid saab seemnetest kasvanud teel või pookimisega. Jengkol kasvatatud taimede kaudu seemned või seemikud hakkavad vilja kandma, kui ta on viis aastat vana või rohkem. Kui puud kasvavad läbi protsessi siiriku jengkol, vilja periood on lühem.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar